Нашата история

Имало едно време...Не, нашата история не е приказка, макар че датира повече от 20 години. През това време се учехме и още се учим, срещахме и опознавахме различни клиенти, видяхме много страни и посоки на бизнеса. Екипът, който изградихме, става все по – силен, знаещ и можещ. Мотото ни е „спокойствие в успеха” – във Вашия успех и всеки ден започваме работа като си го припомянме.
Знаем колко е трудно да откриете правилния екип, на който да поверите Вашия бизнес – именно затова ние ви даваме най-доброто от двата свята. В Желязкови Консулт ООД успяхме да съчетаем уменията и опита на доказани счетоводители с дългогодишна работна практика, заедно с иновативния ум и нов подход на млади професионалисти, за да получите сигурност за Вашата работа! Ще успеем да решим всеки Ваш проблем, прилагайки различни тактики и отличен усет за успех и безпрепятствено протичане на нашата съвместна работа.
Екипът ни от петима магистри по счетоводство знае, че отговорността за това един бизнес утре отново да „отвори очи” е обща и ние можем да бъдем Вашия най-добър партньор в посоката, в която сте тръгнали. Доверието е много важно за Нас и в продължение на годините, в които градихме нашия колектив, се научихме да бъдем адаптивни, търпеливи и професионалисти, да вършим работата си с любов и отдаденост.